Büyükçekmece'de dev dalgalar park halindeki aracı böyle yuttu

İstanbul Büyükçekmece'de dün etkili olan fırtına sırasında marinada park halinde bulunan araç, denizden yükselen dev dalgaların etkisiyle suya uçtu.

Haber Merkezi İHA
Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda büyük panik yaşandı.

Büyükçekmece'deki olay dün Güzelce Mahallesi’ndeki marinada yaşandı. Hızı saatte 130 kilometreyi bulan fırtına sırasında denizden dev dalgalar yükseldi. Dev dalgalar nedeniyle demir atmış tekneler ve yatlar beşik gibi sallandı.

Büyükçekmece’de dev dalgalar park halindeki aracı böyle yuttu
Büyükçekmece'de dün etkili olan fırtına sırasında marinada park halinde bulunan araç, denizden yükselen dev dalgaların etkisiyle suya uçtu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yaşanan panik anları cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.


Dev dalgaların çarptığı park halindeki bir otomobil de denize uçtu. Araçta kimsenin bulunmaması nedeniyle büyük bir faciadan dönüldü. Fırtına sırasında yaşanan korku ve panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde fırtınanın etkisiyle denize uçan aracın görüntüsü ve panik anları yer aldı.


FOTOĞRAF 31
Lodos kabusu sürüyor: Deniz taştı araçlar sular altında kaldı
Çok sayıda ilde hayatı felç eden şiddetli lodos dün gece de etkisini gösterdi. Lodosun etkili olduğu illerde deniz kıyısında bulunan iş yerleri boyu 5 metreye kadar çıkan dalgalar nedeniyle hasar görürken, araçlar sular altında kaldı. Şiddetli lodos nedeniyle kimi illerde ise evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.