Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid'e tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede, Birleşik Arap Emirlikleri'nin 50. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Haber Merkezi AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan (Fotoğraf: Arşiv)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; görüşmede, iki ülke ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel konular ele alındı.

50'NCİ KURULUŞ YILI İÇİN TEBRİK ETTİ

Erdoğan görüşmede Birleşik Arap Emirlikleri'nin 50. kuruluş yıl dönümünü de tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Koca arasında gülümseten diyalog: Para pul söylemedi mi?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Grup toplantısı sonrasında gazetecilere zamlarla ilgili bilgi verirken gülümseten anlar yaşandı. Bakan Koca'nın gazetecilere demeç verdiğini gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koca'nın yanına gelerek, 'Gazetecilere ne söyledin? Para pul söylemedi mi?' demesi gülüşmelere neden oldu. Bakan Koca, detay vermediğini ifade ederek, 'Hayır efendim, Siz izin vermeden ben söyler miyim?' yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere müjdeleri bir bir sıraladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 20. Milli Eğitim Şurası'nda öğrencilere güzel haberleri verdi. Erdoğan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa sürede Meclis'imize sunacağız. Uzman öğretmenlerimiz bir derece alacaklar ve maaşlarında 1000 TL artış olacak. Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımını da ortadan kaldırıyoruz. Sözleşmeli öğretmenler aynı haklara sahip olacaklar' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle iktidar dönemimizde girdiğimiz her mücadeleyi kazandık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir dönem karşımıza vesayeti çıkardılar. Bir dönem sınırlarımızı ve şehirlerimizi taciz eden terör örgütlerini öne sürdüler. Bir dönem kurumlarımızın içine sızdırdıkları örgüt üyeleriyle darbe üstüne darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü hainlerle saldırıya geçtiler. Uluslararası alanda maruz kaldığımız haksızlıkları saymıyorum bile. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu uzun iktidar dönemimizde girdiğimiz her mücadeleyi kazandık, her badireyi atlattık. Ülkemizi hedeflerinden asla koparmadık.' dedi.