Düzce’de korkutan deprem

Düzce'de artçı depremler devam ediyor. AFAD, Düzce Merkez’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçüldü.

Haber Merkezi İHA
Düzce

Düzce’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Düzce Merkez’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 06.57’deki depremin derinliği 9,72 kilometre olarak ölçüldü.

Depremde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Çilimli ilçesine bağlı Döngelli köyü, büyüklüğünü ise 4.6 olarak açıkladı

FOTOĞRAF 9
Üçüncü depreme dayanamadı: Düzce'de depremde hasar gören cami yıkılıyor
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde depremde hasar gördüğü için ibadete kapatılan Sarıdere Köyü Camisi'nin yıkılmasına başlandı.

FOTOĞRAF 8
Düzce depremi sonrası ortaya çıkmıştı: Gizemli ışıkların nedeni belli oldu
Düzce'de meydana gelen ve Ankara, İstanbul başta olmak üzere bir çok kentte de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası ortaya çıkan gizemli görüntüler gündem olmuştu. Deprem sırasında gökyüzünde beliren kızıl ışıkların nedeni belli oldu.

FOTOĞRAF 10
Saniyeler öncesinden haber verdi: Uyarı sistemi Düzce depreminde de devreye girdi
Google'ın, Android telefonlarını kullanarak depremi saniyeler öncesinden haber vermeyi amaçlayan Android Deprem Uyarı Sistemi, Düzce depreminde yine devredeydi. Depremden saniyeler önce bazı Android kullanıcıları, Google Android'in deprem erken uyarı sisteminden depreme dair telefonlarına bir depremin olacağına dair sesli ve görsel bir uyarı mesajı gönderildi. Peki, Google uyarı sistemi nedir, nasıl açılır?

FOTOĞRAF 20
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem: İstanbul’da hissedildi vatandaşlar sokağa çıktı
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Sarsıntıyı hisseden İstanbullular, korku içinde sokağa çıktı.