Düzce'de sel felaketi: Dereye düştüğü iddia edilen iki kişi aranıyor

Düzce'de dereye düştüğü iddia edilen iki kişi için arama çalışması başlatıldı. Sağanak nedeniyle ekipler, derenin sığ olduğu yerlerde ve köprü üstlerinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi AA
Şahısların dereye düştüğü öne sürülen bölge ve çevresinde arama çalışması başlatıldı.

Merkezde bulunan Asar Deresi'ne iki kişinin düştüğünü iddia eden çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine AFAD, DAKE (Düzce Arama Kurtarma), Jandarma ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, şahısların dereye düştüğü öne sürülen bölge ve çevresinde arama çalışması başlattı.

Sağanak nedeniyle ekipler, derenin sığ olduğu yerlerde ve köprü üstlerinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAF 17
Sel korkusuyla geceyi ayakta geçirdiler: Sakın evlerinize girmeyin
Zonguldak'ın Alaplı ilçesine aralıksız yağan yağmurun ardından vatandaşlar sel korkusuyla geceyi ayakta geçirdi. Su debisi yükselen Şehir içi Köprüsü ise tedbir amacı trafiğe kapatıldı. Yetkililer ise vatandaşara evlerine girmemeleri yönünde çağrıda bulunuyor.

FOTOĞRAF 16
Düzce'de sel felaketi: Dokuz köy yolu kapandı 17 ev boşaltıldı
Düzce'nin Yığılca ve Akçakoca ilçelerinde etkili olan sağanak sonrası, 1 köprü yıkıldı, 2 köprüde taşkın oluştu, Alaplı-Yığılca kara yolu ve Yedigöller grup yolu ile 9 köy yolu kapandı, 17 ev boşaltıldı, 43 vatandaş tahliye edildi.

FOTOĞRAF 15
Kastamonu'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: Bir ölü 19 yaralı var
Kastamonu'da sağanak yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan yolcu otobüsündeki yardımcı şoför hayatını kaybetti, 1'i ağır 19 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.