Emine Bulut cinayetinin ardından korkunç paylaşıma gözaltı

Kırıkkale’de yaşayan Emine Bulut'un eski eşi Fedai Baran tarafından boğazı kesilerek öldürülmesine ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyürken sosyal medya hesabı üzerinden cani kocaya destek vererek, benzer şekilde eşini öldürebileceğini ima eden S.Ç. başta GZT olmak üzere çok sayıdaki şikayet üzerine bugün gözaltına alındı.

Haber Merkezi IHA
Foto/arşiv

Kırıkkale’de, Emine Bulut’un 10 yaşındaki kızının yanında eski eşi tarafından bir kafede öldürülmesine tepkiler dinmek bilmezken, İzmir'in Torbalı ilçesinde cinayeti savunan birisi çıktı.

"BENİM EŞİMİN SONUCU DA BÖYLE OLACAK"

Ayrancılar Mahallesi’nde ikamet eden S.Ç, GZT'nin Instagram hesabından paylaştığı 'Emine Bulut' videosunun altına "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur. Benim eşimin sonucu da böyle olacak." yazdı.

Paylaşım sonrası şahıs büyük tepki gördü.

GÖZALTINA ALINDI

Binlerce kullanıcı, yazılanları paylaşıp Emniyet Genel Müdürlüğünü etiketledi. Şahıs, bu şikayetlerin ardından da gözaltına alındı. S.Ç.’nin, emniyetteki işlemlerinin ardından Torbalı Adliyesine sevk edilecek.

Emine Bulut cinayetiyle ilgili Aile Bakanlığı devreye girdi

Emine Bulut cinayetini kameraya çeken kişi gözaltına alındı

Emine Bulut'un kardeşi: Bunların hakkı idam
Fadime-Ahmet Bulut çifti, 6 çocuklarından en büyüğü olan kızları Emine Bulut'u kaybetmenin acısını yaşıyor. Evin önüne kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul ediyor. Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, ablasının 4 yıl önce boşandığını, boşanma davası sırasında eski eşinden her hangi bir talepte bulunmadığını anlattı. Olay günü Fedai Baran'ın ablasını arayarak, görüşmek istediğini, bir süre sonra da ikilinin kent merkezinde karşılaştığını kaydeden Kazım Bulut, 'Burada aralarında tartışma yaşanıyor. Dolmuşçular falan araya giriyorlar. Sonra 'Konuşalım' diyerek, ablamı ve çocuğu olayın yaşandığı yere götürüyor. Daha sonrasında olay oluyor ve kimse müdahale etmiyor. Zaten dört- beş aydır bu işi kendi kendine kuruyormuş. Belinde sürekli ekmek bıçağıyla geziyormuş, 'Ağabeylerini, babasını öldüreceğim' diye anlatıyormuş. Ablamı bıçakladıktan sonra babamı aramış, 'Seni de öldüreceğim, bekle geliyorum' diye. Sonra zaten yakalanıyor. Çocuk 4 yaşına gelince biz 'annesiz-babasız büyümesin' diye barıştırdık ama 4-5 ay denediler, bu pislikten kurtulmadı' dedi.