Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar gecesi ailesine balık ziyafeti çektiği öğrenildi. Trabzon'dan sonra Ankara'da hizmet vermeye başlayan ünlü balıkçı Fevzi Hoca'da balık yedikleri öğrenildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ile eşi Reyyan Erdoğan, kızı Sümeyye Albayrak ile damadı Berat Albayrak ve kızı Esma Erdoğan ile birlikte saat 21.00 sularında Fevzi Hoca'ya geldiği öğrenildi. Erdoğan ailesi saat 22.30'a kadar Fevzi Hoca'da kaldı.
TORUNLARI DA GÖTÜRDÜ
Başbakan Erdoğan'ın balık yemeye torunlarını da götürdüğü öğrenildi. Fevzi Hoca'daki balık ziyafetine Başbakan Erdoğan'ın küçük torunları Ömer Tayyip ve Ahmet Akif'in de katıldığı öğrenildi.
Mezgit ve beton helva yedi
Başbakan Erdoğan ve ailesinin Fevzi Hoca'da mezgit tava ile palamut ızgara yemeyi tercih ettikleri öğrenildi. Erdoğan'ın, Fevzi Hoca'ya her gittiğinde yediği beton helvayı da yediği öğrenildi. Trabzon Akçaabat'ta açtığı 'Fevzi Hoca' isimli balık restoranıyla ünlenen Fevzi Çimşit'in asıl mesleği ilkokul öğretmenliği. Fevzi Hoca, Ankara'daki balık restoranını ise geçtiğimiz aylarda hizmete soktu. Fevzi Hoca'nın müdavimleri arasında Başbakan RecepTayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal başta olmak üzere bakanlar, milletvekilleri ve bürokratlar yer alıyor. Fevzi Çimşit'in “Fevzi Hoca'dan Balıklarımız ve Doğal Tatları” isimli bir kitabı da bulunuyor. Fevzi Hoca'nın Ankara'daki restoranı Orman Genel Müdürlüğü'nün Sögütözü'ndeki sosyal tesislerinin içinde bulunuyor.