Eren Abluka-5 Operasyonu'nda iki terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-5 Operasyonu kapsamında 2 bölücü terör örgütü mensubunun silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiğini bildirdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şırnak’ta 2 bölücü terör örgütü mensubu silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Bornova ve Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlıklarına bağlı komando birliklerince başlatılan Eren Abluka-5 Operasyonu kapsamında, 23 Mayıs 2022 tarihinde Bestler Dereler bölgesinde, 2 bölücü terör örgütü mensubu silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

FOTOĞRAF 14
Altı yaşındaki kızını öldüren annenin ilk ifadesi ortaya çıktı: Cinnet geçirip bıçakladım, pişmanım
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde cinnet getiren 25 yaşındaki kadın, 6 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdü. Savcılık incelemesinin ardından küçük kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken gözaltına alınan cani annenin ilk ifadesi de ortaya çıktı. Annenin “Cinnet geçirip bıçakladım, pişmanım” dediği öğrenildi.

FOTOĞRAF 8
Pencereye çağırıp kurşun yağdırdılar: Yüzünden ve boynundan yaralandı
Adana'da Kadir E. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, dışarıdan seslendikleri Murat Ş.'yi pencereye çıktığı sırada tabancayla ateş açtı. Yüzünden ve boynundan vurulan Murat Ş., hastanede tedaviye alınırken kaçan şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

FOTOĞRAF 8
Bayburt'ta korku dolu anlar: Futbolcuların kaldığı oteli basmaya geldiler
TFF 2'nci Lig'de Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor arasında oynanacak olan play-off rövanş maçı öncesi korku dolu anlar yaşandı. Bodrumspor'un konakladığı otel önüne gelen Bayburt Özel İdarespor taraftarları, otele girmeye çalıştı.