Erzincan'da dehşete düşüren olay: Eşini 20 bıçak darbesiyle öldürdü

Erzincan'da iki çocuk annesi Handan Ö. (30), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocası Ahmet Ö. (31) tarafından 20 bıçak darbesiyle öldürüldü. Katil zanlısı Ahmet Ö., olaydan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Haber Merkezi DHA
Kocası tarafından bıçaklanan 2 çocuk annesi yaşamını yitirdi.

Olay akşam saatlerinde Erzincan merkez Halitpaşa Mahallesi 1259 sokak üzerindeki apartmanda meydana geldi.

Handan Ö., aralarında geçimsizlik yaşadığı eşi Ahmet Ö. hakkında bir süre önce uzaklaştırma kararı aldırdı. Uzaklaştırma kararına rağmen Ahmet Ö., akşam saatlerinde eşinin yaşadığı eve geldi. Çift konuşurken, yeniden tartışma çıktı.

  • Kavgaya dönüşen olayda bıçak çıkaran Ahmet Ö., kaçmaya çalışan eşini önce sırtından daha sonra vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Handan Ö., ihbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan 2 çocuk annesi, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Uzaklaştırma kararına ihlal ederek gittiği evde eşini bıçakladıktan sonra kaçan Ahmet Ö. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Çiftin 6 ve 9 yaşlarında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF 7
Iraklı minik Rayyan cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı: Ağladığı için boğarak öldürmüş
Ankara'da kaldırımda cesedi bulunan Iraklı Rayyan Hassım'ın (3) ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan annesinin teyzesi Muna Elias Hıdır Hayo'nun, küçük çocuğu boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Kadının, Rayyan Hassım'ı, dilencilik yapmak için kaçırdığı, birlikte yaşadığı taksici Taner P. ile ilişkiye oturduğu evde ağlaması nedeniyle de boğarak öldürdüğü belirlendi. Olayla ilgili taksici Taner P. de gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 5
Kesik baş cinayetinde yeni gelişme: Şüpheli kardeşi kasketi ve kıyafetleri ele verdi
Zonguldak'ta başı gövdesinden ayrılmış cesedi bulunan 70 yaşındaki Mustafa Keleş cinayetiyle ilgili soruşturmada yeniden gözaltına alınan 63 yaşındaki kardeşi İ.K. tutuklandı. Jandarma, olay günü ormana giden İ.K.'nin odun kesmeden döndüğünü ancak başında kesik izi olduğunu, saklamak için de sürekli kasket taktığını ve kıyafetlerini değiştirdiğini belirledi.

FOTOĞRAF 7
Ormanda esrarengiz cinayet: Başından vurulmuş halde bulundu
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanda başından tabancayla vurulmuş halde 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Jandarma esrarengiz cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.