VAN

Genç kız 7 başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı: Dehşet anları kamerada

Van'ın Tuşba ilçesinde, 7 sokak köpeği genç bir kıza saldırdı. Başıboş köpeklerin kovaladığı genç kızın kaçarak kurtulmaya çalıştığı anlar saniye saniye MOBESE kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Dehşet anları MOBESE'ler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sokaklarda başıboş gezen ve çocuklar başta olmak üzere onlarca insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan başıboş köpeklerin saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Van.

Ne zaman meydana geldiği henüz bilinmeyen olay, Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde gerçekleşti.

Yoldan geçen bir genç kız, kendisine doğru koşarak yaklaşan bir köpeği savuşturmak isterken diğer 7 köpek birden kıza hamle yaptı.

Van'da genç kız 6 tane başıboş köpeğin saldırısına uğradı
Van'ın Tuşba ilçesinde MOBESE kamerasına yansıyan görüntülerde 6 tane köpeğin genç bir kıza saldırdığı anlar yer alıyor. Başıboş köpeklerin kovaladığı genç kızın kaçarak kurtulmaya çalıştığı anlar saniye saniye kaydedildi.


O anlar MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı.

Üzerine gelen köpeklerle şoka giren genç kız, kendini korumaya çalışarak kaçarken güvenlik kamerası alanından çıktı.

Genç kızın akıbeti henüz bilinmiyor.

Isparta'da korkunç olay: Üniversiteli Rabia köpekten kaçarken otomobilin altında kaldı

'BELEDİYELER GÖREVE'

Sosyal medyada hızla yayınlan görüntüler, vatandaşları yine isyan ettirdi.

Mahra'dan acı haber: 23 günlük yaşam savaşını kaybetti

Sosyal medya kullanıcıları, belediyeleri göreve çağırarak, "Bu teröre artık dur deyin" diyerek tepkilerini dile getirdi.


Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Ahmet ölümden döndü

FOTOĞRAF 10
10 yaşındaki Mahra köpekten kaçarken kamyonun altında kalmıştı: Yoğun bakıma alındı durumu ciddi
Antalya'nın Serik ilçesinde sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalarak ağır yaralanan Mahra Melin Pınar'ın (10) ameliyatta ayağının kesildiği, yoğum bakıma alındığı bildirildi. Baba Murat Pınar "İlk ameliyatta kızımın parçalanan bacağını toparladılar ancak bacak tutmadı. Dün gece beynine kan pıhtısı attı ve kafatasını açtılar. Şimdi tekrar ameliyata aldılar. Bu sefer bacağını kesiyorlar. Hayati durumu da çok riskli. Doktor ameliyata girerken, 'Sağ çıkamayabilir, hazırlıklı olun' dedi."

FOTOĞRAF 5
Mardin’de sokak köpeği vahşeti: Vatandaşların yüzleri parçalandı
Mardin'in Derik ilçesinde 1'i çocuk 3 kişi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpek saldırısına uğrayan vatandaşların 2'sinin yüzleri parçalandı.