Gezgin Öğretmen Yüksekova’nın en yüksek dağlarında santur çaldı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ‘Gezgin Öğretmen’ olarak tanınan Ümit Bartın, ilçenin en yüksek rakımlı dağlarında santur çaldı.

Haber Merkezi İHA
Gezgin Öğretmen Yüksekova’nın en yüksek dağlarında santur çaldı.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ‘Gezgin Öğretmen’ olarak tanınan Ümit Bartın, ilçenin en yüksek rakımlı dağlarında santur çaldı.

EŞSİZ MANZARALARI İNSANLARA TANITIYOR


Gezgin Öğretmen Ümit Bartın, sonbahar mevsimi ile birleşen Yüksekova’nın karlı dağlarında santur çaldı. Köpeğini de yanına alarak doğayı gezen Gezgin Öğretmen, gördüğü eşsiz manzaraları insanlara tanıtıyor.

HUZURA ODAKLANDIM

Karlı dağlara karşı santur çaldığını belirten Bartın, ’’Yüksekova’nın Akçalı köyünün yüksek rakımlı dağlarında kamp yaparken doğanın bana verdiği huzura odaklandım. Her zaman yanımda taşıdığım İran ve Hindistan müzik dünyasına ait olan santuru çıkarıp, doğanın eşsiz manzarasıyla olacak uyuma odaklandım. Huzur dolu seslerin doğada yankı bulduğu o anın tadını çıkarmak için heyecanlanıyordum. Köpeğimin de benim bu küçük konserimi sessizce dinlediğini ve benim bu gezime eşlik ettiğini ve onun da rahat tavırlarını gördüğümde ne kadar mutlu olduğuna şahit oldum. Müzik ve doğa insana huzur veren dünyanın benzersizlerindendir’’ dedi.

FOTOĞRAF 12
İstanbul’da korkunç kaza: 17 yaşındaki genç takla atıp 15 metre sürüklendi
Beyoğlu'nda yaya geçidi olmayan yerden yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan 17 yaşındaki gence, seyir halinde olan otomobil çarptı. Korkunç kaza kameralara yansırken, takla attıktan sonra yaklaşık 15 metre sürüklenerek ağır yaralanan genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

FOTOĞRAF 28
Doğum gününde feci ölüm: Yoldan çıkan araç metro alt geçidine uçtu
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir aracın yoldan çıkarak metro istasyonunun alt geçit merdivenlerine düşmesi sonucu araçta bulunan Davut Can Duman (21) hayatını kaybetti. Duman'ın doğum günü olduğu öğrenildi.