Güzel başlayan gece kötü bitti

Sertab Erener konserine giden gençler, uygulama yapan polisten kaçmak isteyince olanlar oldu. Aşırı hız yapan otomobilin kaza yapması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

İha
Güzel başlayan gece kötü bitti

Bursa'da 4 genç önceki akşam Sertab Erener konserine gitti. Erener'in şarkılarıyla coşan ve güzel bir gece geçiren gençler konserden sonra şehir turu atmak için İbrahim Kaya'nın kullandığı otomobille yola çıktı. İddiaya göre konseri izleyen 4 arkadaş, bir süre sonra uygulama yapan polis noktasına yaklaştı.

İbrahim Kaya yönetimindeki 16 BBV 46 plakalı otomobil, merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi'nde trafik kontrolü yapan polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kontrol yapılan bölgeden 2 kilometre kadar uzaklaşan otomobil, aşırı hız ve yolun kaygan olması sebebiyle kaldırıma çarparak takla attı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Dün gece saat 04.00'te meydana gelen korkunç kazada sürücü İbrahim Kaya ile araçta bulunan 23 yaşındaki Gülsüm Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, Sıddık Okan (26) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı.