Hırsızlığı oğluna yıktı

Beylikdüzü’nde otomobillerden hırsızlık yapan ve çaldıklarını inşaatçılara satan baba ve 2 oğlunu güvenlik kameraları yakalattı. 1 haftada 16 araçtan malzeme çalan şebekenin lideri Orhan G., cezaevine girmemek için 16 yaşındaki oğlu Ö.B.G.’yi suçladı.

Yeni Şafak
Güvenlik kamerasına takılan 2 hırsızın gittiği güzergah, polisleri çete elebaşına götürdü.

İstanbul Beylikdüzü'nde otodan hırsızlık yapan ve çaldıklarını inşaatçılara satan baba ve 2 oğlunu güvenlik kameraları yakalattı. 1 haftada 16 araçtan hırsızlık yapan şebekenin lideri Orhan G., cezaevine girmemek için 16 yaşındaki oğlu Ö.B.G.'yi suçladı. Yaşı küçük olduğu için babasının hırsızlıkları kendisine yaptırdığını söyleyen Ö.B.G.'nin cezaevinden 1 ay önce tahliye olduğu ortaya çıktı.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2017/03/11/02/37/resized_65aa2-f2f1eb53cete2.jpg

HIRDAVAT DÜKKANI GİBİ EV

Zanlıların adreslerini belirleyen Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 2 şüpheliyi Esenyurt'taki ikametlerinde gözaltına aldı. Emniyete götürülen ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan Cem E. ve Hakan E.' çapraz sorguya alındı. Şüpheliler, hırsızlıkları beraber yaptıkları isimleri söyledi. Harekete geçen polis, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Orhan G. ile oğulları Volkan G. ve Ö.B.G.'yi gözatına alan polis ekipleri, şebeke lideri olan Orhan G.'nin evinde yapılan aramada çok sayıda hilti, matkap, elektronik testere, taşlama makinası ve inşaat malzemeleri ele geçirildi.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2017/03/11/02/37/resized_4451a-4acf88c1ceteee.jpg

16 YAŞINDAKİ OĞLUNU SUÇLADI

Denetimli olarak serbest olan Orhan G., cezaevine girmemek için 16 yaşındaki oğlu Ö.B.G.'yi suçlayarak, “Çalıp bana getiriyor. Ne yapsam vazgeçiremedim. Ben ailemi geçindirmek için satıyorum” dedi. Ö.B.G. ise “İşi öğrenince abimle beraber çıkmaya başladık” dedi. Orhan G., Volkan G., Ö.B.G., Cem E. ve Hakan E. tutuklandı.