Iğdır’da meydan muharebesi gibi kavga: Sandalyeler, taşlar havada uçuştu.

Iğdır’da iki grup arasında çıkan kavga meydan muharebesini aratmadı, kavgada sandalyeler, taşlar havada uçuştu. İddiaya göre kavgada 9 kişi yaralandı. Kavga, polislerin olay yerine gelmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi İHA
Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile çekildi.

Edinilen bilgiye göre Iğdır’da iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Söğütlü Mahallesi, kahveler bölgesinde çıkan kavgayı gören bir tarafın mahalleden tanıdığı gençler de kavgaya karışınca meydan muharebesini aratmayan bir kavga ortaya çıktı.

Kavgada kimin kime vurduğu belli değil iken sandalyeler ve taşlar havada uçuştu.

O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile çekildi. İddiaya göre kavgada 9 kişi yaralandı. Kavga, polislerin olay yerine gelmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAF 16
Büşra Kabataş cinayetinde kan donduran detaylar: Canlı canlı yakıldığını düşünüyorum
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Taner Yaylacı isimli şahıs tarafından katledilen 15 yaşındaki Büşra Kabataş cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Genç kızın yoğun bıçak darbeleri ile işkence gördüğünü belirten ailenin avukatı Cemal Tınarlıoğlu, “Otopsi raporu ve olgulara bakıldığı zaman Büşra'nın canlı canlı yakıldığını düşünüyorum” dedi.

FOTOĞRAF 9
Ailesiyle tartışıp iki katlı binayı ateşe verdi: Polis mahallelinin elinden zor kurtardı
Bursa'da, ailesiyle tartışan Rıdvan Ö., ailesi ile birlikte yaşadığı 2 katlı binayı ateşe verdi. Evin yandığını gören aile sinir krizi geçirirken, mahallelinin tepki gösterdiği Rıdvan Ö., polis ekiplerince gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 5
Kamyon kasasından 108 kaçak göçmen çıktı
İzmir'in Foça ilçesinde, kamyon kasasında 108 kaçak göçmen yakalandı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu kaçak göçmenleri taşıyan kamyonun sürücüsü tutuklandı.