İnternet dolandırıcılarına yönelik dokuz ilde 45 adrese şafak baskını: Onlarca gözaltı var

Adana merkezli 9 ilde internet üzerinden sahte ilanla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 45 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi DHA
9 ilde internet dolandırıcılarına operasyon: 45 gözaltı kararı

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya ve ilan sitelerine sahte ilan verip, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 45 kişiyi tespit etti.

Savcılığın, şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından ekipler, Adana merkezli 9 ilde 45 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.

Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına alan polis, dijital materyallere de el koydu. Adana’da yakalanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgu için emniyete götürüldü. Diğer illerde alınan şüphelilerin ise işlemleri tamamlandıktan sonra Adana’ya getirileceği bildirildi.

FOTOĞRAF 20
Meteoroloji saat verip peş peşe uyardı: Kuvvetli kar yağışı bekleniyor
Ocak ayına sayılı günler kala kış etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlarken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise peş peşe uyarı geliyor. Bugün öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. İşte il il ülke genelinde hava durumu..

FOTOĞRAF 14
Kocaeli'de feci kaza: Beton mikseri 10 metre yükseklikteki köprüden uçtu
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde şerit ihlali yapan beton mikseri, karşı yönden gelen otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten iş yerinin bahçesine düştü. Kazada 3 kişi yaralandı.