Isparta’da trafik kazası: 2 ölü

Isparta’da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Galip Küçükyaman idaresindeki 07 GKY 95 plakalı otomobil, Yeşilyurt köyü Nacakcıbeli mevkisinde şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Haber Merkezi İHA
Isparta'da trafik kazası

Isparta’da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Galip Küçükyaman idaresindeki 07 GKY 95 plakalı otomobil, Yeşilyurt köyü Nacakcıbeli mevkisinde şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda kazada, sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ramazan Ulusoy ise ağır yaralandı.
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere Sütçüler Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazada yaralanan Mustafa Ulusoy ise, Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Galip Küçükyaman’ın Yeşilyurt köyü muhtarı olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF 11
Bolu Dağı’nda zincirleme kaza: Trafik kitlendi 12 kişi yaralandı
TEM otoyolu Bolu Dağı mevkiinde kamyon, tır, minibüs ve arazi aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı. Kaza sebebi ile TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı.

FOTOĞRAF 9
Ordu’da üç araçlık zincirleme kaza: Dokuz yaralı var
Ordu'da, iki otomobil ile bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüs takla attı, her 3 araçta bulunan toplam 9 kişi yaralandı.