14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın serbest bırakılması ve LGBT'nin yasal güvenceye alınması dışında millete proje sunamayan Yedili Masa, var olan yatırımları da hedef almayı sürdürüyor.
Seçim çalışmalarını sürdüren Yedili Masa'nın ortakları projelerini anlatmak yerine yapılanları eleştirmeye devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık ve vekil sözü alan Saadet Partisi, CHP'nin "Bu hükümet dünyanın en iyi işini bile yapsa eleştiririz" mottosuna hızlı adapte oldu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Konya teşkilatının bir otelde düzenlediği toplantıda, 20 yıldır yapılan yatırımları hedef aldı.
"Yüzde 90'ı israf"
"Biz, yalan söylemeyiz, iftira etmeyiz" diyen Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: