Kaz Dağları’nda korkutan yangın: Rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde Kazdağları’nda yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Ekipler yangına müdahale ediyor.

Haber Merkezi DHA
Alevlerin söndürülmesi için ekipler müdahale ediyor.

İlçeye bağlı Çırpılar ile Evciler köylerinin Uzunoluk ve Kobaklı arasında kalan kesiminde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. İhbarla birlikte bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda arazöz, dozer, ilk müdahale aracı ve orman personeli yönlendirildi.

Alevlerin söndürülmesi için ekipler müdahale ediyor.

FOTOĞRAF 11
Yangında alev topuna döndü komşular sesi havai fişek sandı
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde elektrik kontağından ötürü çıktığı öne sürülen yangında, altı dükkan olan ahşap ev alev topuna döndü. Mahalle sakinleri ise “Yangının çıkardığı seslere uyandık ve havai fişek sandık, sonrasında ise komşumuzun evinin yandığını gördük“ dedi.

FOTOĞRAF 5
Karaman’da freni patlayan işçi midibüsü şarampole sürüklendi: Yedi yaralı
Karaman'da freni patlayan işçi midibüsünün kontrolden çıkarak şarampole sürüklenmesi sonucu yedi kişi yaralandı. Yaralı işçiler ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.