MSB: Zap’ta tespit edilen iki terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber Merkezi İHA
Arşiv

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesi olan Zap'ta tespit edilen 2 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Bakan Bozdağ: Gözaltına alınan sayısı 50'ye yükseldi

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de sunucu Ayşenur Arslan Taksim patlamasını seçim ile bağdaştırdı
Taksim'de PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırıyı değerlendiren Halk TV sunucu Ayşenur Arslan olayın seçim ile alakalı olabileceği iddiasında bulundu.

FOTOĞRAF 14
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan teröristle ilgili ilginç detay: Adres New York mu?
İstiklal Caddesi'nde altı vatandaşımızın can verdiği bombalı saldırıyı düzenleyen terörist Ahlam Albashir'in sorgusu sürerken, gözaltı sayısı ise 48'e yükseldi. Kadının, erkek bir terörist ile karı koca kılığında İstanbul'a geldiği öğrenildi. Albashir'e yaklaşık 1 kilo patlayıcı verdiği ve İstiklal Caddesi'ne gönderdiği belirlenen erkek terörist her yerde aranıyor. Öte yandan Albashir'in evinde yapılan aramalarda 3 bin 800 dolar, 5 bin avro ve 10 bin lira ile çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Öte yandan İngiliz Mirror gazetesi, İstanbul'da yakalanan terörist ile 2005 yılında Londra'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin ortak noktasına dikkat çekti.

FOTOĞRAF 11
Mersin'de 300 polisle dev operasyon: 51 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi
Mersin'de, 51 organize suç örgütü şüphelisinin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Şafak vakti dron destekli başlatılan operasyona yaklaşık 300 polis katıldı.