Munzur Çayı'nda can pazarı: SAK timi vatandaşı kurtardı

Tunceli’de serinlemek için girdiği Munzur Çayı’nda boğulma tehlikesi geçiren vatandaş, bölgede bulunan Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Akıntıya kapılan kişiye can yeleği giydiren ekipler, vatandaşı jandarma botuna alarak güvenli bölgeye çıkardı. Kurtarılan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SAK ekipleri akıntıya kapılan vatandaşı güvenle tahliye etti.

Tunceli’de Munzur Çayı’nda boğulma tehlikesi geçiren şahıs, o sırada bölgede bulunan Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi ekiplerince kurtarıldı.

SAK personeli suya atlayarak vatandaşı kurtardı

Olay, Tunceli merkeze bağlı Pilvenk bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için Munzur Çayı’na giren bir vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi. O sırada rafting botuyla bölgede bulunan ve vatandaşları boğulma tehlikesine karşı bilgilendiren SAK Timi, ihbar üzerine vakit kaybetmeden olay yerine geldi. SAK personeli suya atlayarak vatandaşı kurtardı. Akıntıdaki şahsa can yeleği giydiren ekipler, daha sonra vatandaşı jandarma botuna alarak nehir kenarında güvenli bir noktaya çıkardı. Başarıyla tahliye edilen vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.