Polis amiri şarapnelin telefonuna çarpmasıyla kurtuldu

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananlar, yaşadıklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattı. Bir polis amiri, şarapnel parçasının telefonuna isabet etmesiyle hayatta kaldığını belirtti.

Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında yaralananları hastanelerde ziyaret etti. Yaralılarla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırı anını yaralılardan dinledi.

Yaralı bir polis amiri şarapnel parçasının telefonuna isabet etmesiyle hayata tutunduğunu söyledi. Şarapnel parçası isabet eden telefonu inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanında nişanlısı olan bir memura ise bir an önce evlenmesini söyledi. Bekar olan polis memurlarına da evlenmelerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ağır bedeller ödeyecekler

GÜNDEM
Bakan Soylu: Geberip gittiğinizde arkanızdan dua edecek var mı?