Bakan Koca duyurdu: Prof. Dr. Orhan Türkdoğan hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Orhan Türkdoğan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Ülkemizin düşünce hayatında iz bırakan, entelektüel camiamızın önemli isimlerinden Prof. Dr. Orhan Türkdoğan aramızdan ayrıldı." ifadelerini kullanarak Türkdoğan'a rahmet; yakınlarına ve ailesine de başsağlığı diledi.

Semih Bozkuş
Prof. Dr. Orhan Türkdoğan

Prof. Dr. Orhan Türkdoğan hayatını kaybetti.

Türkdoğan'ın vefatını ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.

Sosyal medya platformu X'teki hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, 'ülkemizin düşünce hayatında iz bırakan, entelektüel camiamızın önemli isimlerinden' biri olduğunu belirttiği Türkdoğan'a rahmet; yakınlarına ve ailesine de başsağlığı diledi.

"Entelektüel camiamızın önemli isimlerinden"

"Ülkemizin düşünce hayatında iz bırakan, entelektüel camiamızın önemli isimlerinden Prof. Dr. Orhan Türkdoğan aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet; başta meslektaşlarımız olan kızı Prof. Dr. Dilşad Türkdoğan ve oğlu Prof.Dr. Kürşat Türkdoğan olmak üzere, bütün yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

GÜNDEM
Alev Alatlı hayatını kaybetti

GÜNDEM
Sağlık Bakanı Koca acı haberi duyurdu: İzmir'de 'üşümesin' diye aldığı yolcu tarafından silahlı saldırıyan uğraya taksici hayatını kaybetti