Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'ye gidiyor: 34 projenin açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçirecek. Cumartesi günü kente gideceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak, parti teşkilatı ile yemekte buluşacak.

Haber Merkezi DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye gidiyor. 15 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra kente gelmesi beklenen Erdoğan, düzenlenen törenle toplu açılış yapacak.

Toplu açılış törenine katılacak

İnşaatları tamamlanan İl Emniyet Müdürlüğü , AFAD Bölge Müdürlüğü binaları ile 5 okul, Güneysu TOKİ Konutları ve Ardeşen Derin Deşarj Sistemi gibi 34 projenin törenle toplu açılışı gerçekleştirecek. Akşam yemeğinde parti teşkilatı ile bir araya gelecek olan Erdoğan, geceyi Güneysu’daki evinde geçirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Bunların derdi tekrar sömürgeci yapıyı ayağa kaldırmak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında Macron'a yüklendi. Macron'un Lübnan'a gitmesi konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Birileri gibi derdimiz fotoğraf çektirmek, kameralar karşısında şov yapmak değil. Ezeli ve ebedi kardeşliğimizin gereği olarak Lübnan'dayız. Giden arkadaşlarımız Macron'un yaptıkları gibi değil, tam aksine insanlığımızın gereğini yerine getirdik. Macron falan bunların derdi tekrar sömürgeci yapıyı ayağa kaldırmak'' dedi.


Havalimanını inceleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazar günü öğleden sonra Rize-Artvin Havaalanı'nı helikopterle inceledikten sonra Rize’den ayrılacağı öğrenildi.

"Şimdiye kadar ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP'nin takoz ve gerilim siyasetine rağmen başardık"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Önemli açıklamalarda bulunarak geçmiş siyasetçilerden örnek veren ve CHP'nin onlara yaptıklarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şimdiye kadar ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP'nin takoz ve gerilim siyasetine rağmen başardık'' dedi.