Arkadaşının şaka olsun diye suya attığı 16 yaşındaki kız boğuldu

Samsun'da 16 yaşındaki Rukiye Ömür 4 arkadaşları ile birlikte pikniğe gitti. Ömür'e arkadaşlarından biri şaka yapmak istedi. Ancak genç kız arkadaşının kötü şakası yüzünden hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi İHA
Arşiv

Olay, Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Vezirsuyu mevkisindeki Altınkaya Barajı gölünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Rukiye Ömür arkadaşları ile birlikte piknik yapmak için baraj gölü kenarına gitti.

AĞAÇ DALLARI İLE ÇIKARTTILAR

Dört arkadaş piknik yaparken, Serkan A. iddiaya göre, şaka yapmak için Rukiye Ömür'ün kolundan tutup suya attı. Yüzme bilmeyen Rukiye Ömür'ün suda çırpındığını gören arkadaşları Sıla S. ve Yunus E.T., kızın yardımına koştular. Çevreden buldukları ağaç dallarını birleştirerek suda çırpınan kıza uzatıp dalların yardımıyla karaya çıkartıp sağlık ekiplerine haber verdiler. Ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rukiye Ömür ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Rukiye Ömür yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF 22
Rize'deki 'jantlı vahşette' kan donduran detaylar: Cani kocanın ifadesi dehşete düşürdü
Rize'de inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), otomobil jantı ile darp ederek bıçakladığı eşi Özlem Dursun (32), hastanede bir gün sonra hayatını kaybetti. Yaralıyken eşinin fotoğraflarını çeken ve 'Kızını yaraladım, başında ölmesini bekliyorum, gel al' diye kayınvalidesine gönderen Dursun tutuklandı. Özlem Dursun'un, olay günü KADES'ten yardım istediği, korktuğu için de gelen polislere şikayetçi olmadığı öğrenildi. Cani kocanın, polis ve savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı. Ramazan Dursun'un sözleri dehşete düşürdü. İşte Özlem Dursun cinayetinde tüyler ürperten detaylar...

FOTOĞRAF 9
Payitaht Abdülhamit'in ünlü oyuncusuna taksiciden 'kısa mesafe' dayağı
Payitaht Abdülhamit dizisinin ünlü oyuncusu Hakan Yufkacıgil, geçtiğimiz aylarda kısa mesafe yolculuk yapmak istediği için taksiye alınmadı. Bunun üzerine polise şikayette bulunacağını belirten Yufkacıgil, taksici tarafından darp edildi. Burnunda ve ellerinde kırıklar oluşan Hakan Yufkacıgil taksi şoföründen şikayetçi oldu.

FOTOĞRAF 10
Lunaparkta feci kaza: Çocukları taşıyan salıncak koptu, kaza anı kamerada
Antalya'da lunaparktaki eğlence aleti bağlantı yerinden koparak platformdan çıktı, olayda 3 çocuk yaralandı. Cep telefonuna yansıyan görüntüde, kayıt alan çocuğun, “Buna binmeyin, aşırı korkutucu, kesin binmeyin” dedikten hemen sonra eğlence platformdan çıktığı görüldü.