---------------------------------- manset ------------------------------------------- ---------------------- manset ---------------------
----------------------- spot ------------------------- ----------------------- spot -------------------------
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Aynı sevinci ve kederi paylaştığımız bu ülke topraklarında birbirimizden kopmadan, yüksek çalışma idraki içinde yolumuza devam etmek zorundayız" dedi. Şener, Giresun'un Görele İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı.
Şener, burada yaptığı konuşmada, "Elbirliğiyle sürekli çalışmalıyız. Aynı sevinci ve kederi paylaştığımız bu ülke topraklarında birbirimizden kopmadan, yüksek çalışma idraki içinde yolumuza devam etmek zorundayız" dedi. Esaretten kurtuluşun canlandırıldığı törende, Şener'e Türk bayrağı hediye edildi. Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu da Şener'e, üzerinde Görele'nin resmi bulunan tabak hediye etti. Şener, belediye binasında, 72 yaşındaki Melahat Gürel'le hatıra fotoğrafı çektirip bir süre sohbet etti.
----------------- imza------------------
----------------- imza------------------