Sömestirin en büyük keşfi %25 indirim fırsatıyla İstanbul Akvaryum’da

İstanbul Akvaryum’da sömestire özel indirim ziyaretçileri bekliyor. Kampanya kapsamında 18 farklı coğrafi temasıyla farklı türde binlerce su altı canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum ve 3.330 yıl öncesine ışık tutan, 400’ün üzerinde eserin yer aldığı Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri Sergisi’nde 19 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında sömestire özel pakette %25 indirim fırsatı sunulacak.

İstanbul Akvaryum

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu özelliğine sahip İstanbul Akvaryum; okulların 19 Ocak itibariyle kısa bir mola vermesiyle hem yetişkinler hem çocuklar için geçerli olacak, sömestire özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 19 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Akvaryum ve Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri Sergisi girişlerinde pakette %25 indirim fırsatı sunulacak.

Macera dolu su altı dünyası İstanbul Akvaryum’da

Dev köpek balıklarından vatozlara, cüce kayman timsahından balon balıklarına kadar bir çok canlı türüne ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, bu sömestirde çocuklara birbirinden ilginç canlıları yakından tanıma fırsatı sağlayacak. İstanbul Akvaryum’u ziyaret eden çocuklar ve aileleri birbirinden ilginç canlıların beslenme anlarına da şahit olacak.

Kampanya

Ana tankta yer alan hemşire köpekbalıkları, vatozlar, orfozlar ve diğer canlıların, pazartesi günleri hariç her gün saat 11.00’da Panama Tüneli’nde beslenme saati başlıyor.

Yine ana tankta yer alan kum kaplanı köpekbalıklarının beslenme saati ise çarşamba ve pazar günleri saat 14.30’da, Amazon Yağmur Ormanları’nda yer alan Cüce Kayman timsahları ise cumartesi günleri saat 16.00’da besleniyor.

Sergi gezisi

Çocuklar ve meraklıları, uzman akvaristler tarafından beslenen canlıların nasıl beslendiğine bizzat tanıklık edebilecek.

İstanbul Akvaryum’da sömestir boyunca deniz canlıları ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklara yönelik, deniz canlılarının tasarlanacağı geri dönüşüm atölyeleri de yer alacak.

Sergi gezisi

Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri Sergisi ile geçmişe gizemli bir yolculuk…

Antik Mısır’da 3.300 yıl önce yaşayan ve 18 yaşında hayatını kaybeden TutAnkhAmun’un mezar odasından çıkan som altın tabutu, altın ve değerli taşlardan yapılmış dünyaca ünlü ölüm maskesi, savaş arabası, silahları, bastonları, mobilyaları gibi günlük eşyaları arasından seçilmiş paha biçilmez 400’ün üzerinde eser, İstanbul Akvaryum’un 1.500 metrekarelik Etkinlik Merkezi’nde 15 farklı tema ile sergileniyor.

Tutankhamun

Sömestire özel pakette geçerli indirim kampanyası ile İstanbul Akvaryum ve Tutankhamun sergisi birlikte gezilebilecek.

Tutankhamun

İstanbul Akvaryum ve Tutankhamun Çocuk Kralın Hazineleri Sergisi hafta içi 10.00-19.00 hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında İstanbul Akvaryum Etkinlik Merkezi’nde sizi bekliyor.

Tutankhamun
Tutankhamun