Bir grup vatandaş, son terör saldırılarını Taksim'de gerçekleştirdikleri yürüyüşle protesto etti. İstiklal Caddesi'nde sloganlar atarak yürüyen grup, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde başlayan, İstiklal Caddesinde devam eden ve yine Taksim Anıtı önünde yapılan basın açıklamalarının ardından olaysız dağıldı. Gruptakilerle Galatasaray Lisesi önünde oturma eylemi yapan TAYAD'lı ailelere yönelik aleyhte sloganları gruptaki bazı kişilerin ve bölgede bekleyen polislerin devreye girmesiyle büyümeden önlendi.
İnternet üzerinde organize olan organize olan bazı vatandaşlar, terörü protesto amacıyla Taksim Meydanı'nda toplandı. Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde bir araya gelen yaklaşık 40 kişilik grup, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu. Bu esnada bir ambulans da siren çalarak saygı duruşuna destek verdi. İstiklal Marşı okuyan grup, okunan şehit adlarına hep bir ağızdan "Burada" diyerek karşılık verdi.
Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atan grup, İstiklal Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. "Taksim uyuma şehidine sahip çık" sloganı atan grup, meydana kurulan Nike Halı Saha Ligi'nden yükselen müzik sesine de ıslıklarla tepki gösterdi.
İstiklal Caddesi üzerinde de bir kez daha İstiklal Marşı okuyan ve sık sık Taksim uyuma şehidine sahip çık sloganları atan grup, Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu binası önünden geçerken ıslıklı protestoda bulundu. Galatasaray Lisesi önüne kadar ilerleyen grup, burada eylem yapan TAYAD'lı ailelerle karşı karşıya geldi. Polis, TAYAD'lı ailelere yönelik aleyhte sloganlar atan grubun arasına girerek olası bir taşkınlığı önledi.
Galatasaray Lisesi önünde de İstiklal Marşı okuyan grup bir kez daha okunan İstiklal Marşı'nın ardından tekrar Taksim Meydanı'na doğru yürüdü. Burada da bir açıklama yapan grup İstiklal Marşı'nı bir kez de meydanda okudu. Grup adına basın açıklaması yapan kişi, bayrak yere düşmez denildiği sırada kendini yere atarak bayrağı düşürmedi.
Eylemin sona ermesiyle grup, olaysız dağıldı.