TSK Silopi-Habur bölgesinde tatbikat başlattı

Genelkurmay Başkanlığı, Silopi-Habur bölgesinde tatbikat başlatıldığını, tatbikatla eş zamanlı sınır bölgesinde terörle mücadele operasyonlarına devam edildiğini açıkladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
TSK, Silopi-Habur bölgesinde tatbikat başlattı.

TSK, Silopi-Habur bölgesinde tatbikat başlattı. Tatbikatla eş zamanlı sınır bölgesinde terörle mücadele operasyonlarına devam edildi bildirildi.

  • Genelkurmay Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 18 Eylül 2017 tarihinde Silopi/Habur bölgesinde bir tatbikat başlatılmıştır. Bu tatbikatla eş zamanlı olarak terörle mücadele kapsamında sınır bölgesinde operasyonların icrasına devam edilmektedir" denildi.

Silopi-Habur bölgesinde Barzani'ye ilk mesaj
Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında tatbikat başlattı.

FOTOĞRAF 23
TSK Silopi - Habur bölgesinde tatbikat başlattı
Genelkurmay Başkanlığından, tatbikatla birlikte eş zamanlı olarak terörle mücadele kapsamında sınır bölgesinde operasyonların devam ettiği açıklaması geldi.

Hazır olun

Başbakan Yıldırım: Gerekli karşılığı görecek