Üsküdar’da üst geçitten yola uçan araçtaki dört kişi yaralandı

Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç üst geçitten yola uçtu. Yaklaşık 25 yüksekliğindeki üst geçitten yola uçan araçtaki 4 kişi yaralandı.

Haber Merkezi DHA
Araçta sıkışan 4 kişi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre üst aşırı hızlı bir şekilde üst geçide giren hafif ticari aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan araç, yol kenarındaki tel örgüleri de aşarak yaklaşık 25 metre yükseklikten düştü. Araçta bulunan 4 kişi sıkıştı.

4 KİŞİ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan 4 kişi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere sevk edildi.

FOTOĞRAF 12
Üsküdar’da feci kaza: İçinde dört kişinin bulunduğu araç üst geçitten yola uçtu
Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç üst geçitten yola uçtu. Yaklaşık 25 yüksekliğindeki üst geçitten yola düşen araçtaki dört kişi yaralandı.

FOTOĞRAF 29
Dört ilde gece yarısı kar sevinci: Kısa sürede 10 santimetreye ulaştı
Dünya'da ve Türkiye'de kayak merkezlerinde Ocak ayına girilmesine rağmen beklenen kar yağmadığı için sezon açılışı yapılamazken Yıldızdağı kayak merkezinde özlenen kar yağdı. Sarıkamış'ta da bir aydır beklenen kar, şehitleri anma gününde yağarken Malatya ve Elazığ'a da mevsimin ilk karı düştü.