Vatana sahip çıkılsın

Van'daki saldırıda şehit düşen polis, gözyaşlarıyla uğurlandı. Şehit polisin, arkadaşlarına 10 gün önce 'Vatana sahip çıkılsın' mesajı gönderdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
Arşiv

http://image.yenisafak.com/resim/upload/2017/06/05/778118da2009g03.jpg

---------------------------------- manset ------------------------------------------- ---------------------- manset ---------------------

Van'da polis merkezine düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Korhan Ekiz için doğum yeri Samsun'da tören düzenlendi. Ekiz, namazın ardından toprağa verildi. 9 yıllık polis için düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı. Şehit polisin eşi Melek, acısını kızı Yaren ile 5 yaşındaki oğlu Bora'ya sarılarak dindirmeye çalışırken, bazı polis memurları da tören sırasında gözyaşlarını tutamadılar. Bu arada, şehit polisin yaklaşık 10 gün önce bazı arkadaşlarına "vatana sahip çıkılması" yolunda cep telefonu mesajı gönderdiği öğrenildi Bu arada Van'daki saldırıda yaralanan polis memuru Mehmet Tamis, hastanede hayatını kaybetti. Tamis'in cenazesi Emniyet'teki törenin ardından memleketi Eskişehir'e gönderildi.