Vodafone hatları çalışmıyor

Cihan
Vodafone hatları çalışmıyor

Antalya'da fiber obtik kablolarda meydana gelen arıza nedeniyle Vodafone görüşmeleri Konya ve Antalya illerinde geçici olarak durdu. Vodafone kullanıcıları konuyla ilgili olarak müşteri hizmelerini arıyor.

Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, fiber obtik kablolarda meydana gelen arıza nedeniyle Konya'dan ve Antalya'dan Vodafone ile çıkış yapılamıyor. Sorunun Türk Telekom'un grev gününe denk gelmesi nedeniyle arızanın giderilmesinin zaman almasından endişe ediliyor.

Konya'da sabah saatlerinde telefonla görüşme yapmak isteyen vatandaşlar şebeke problemiyle karşılaştı. Bunun üzerine Vodafone müşteri hizmetlerini arayan vatandaşlar, sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ancak Vodafone müşteri temsilcileri herhangi bir arıza olmadığını, baz istasyonlarının yetersizliğinden kaynaklanan problemler olduğunu ifade etti. 1 Kasım 2007 tarihinden itibaren altyapı çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Vodafone yetkilileri bu süre içinde görüşmelerde kesinti olacağını müşterilerine aktardı.

Fiber optik kablolarla ilgili olarak herhangi bir arıza yaşanmadığını dile getiren Vodafone yetkilileri, arızanın Türk Telekom çıkışlı olabileceğini savundu. Türk Telekom ise arızaların kaynağının Vodafone olduğunu iddia etti.