Yedi saatlik toplantı Erdoğan'ı yordu

Yeni Şafak
Arşiv

Başbakan Tayyip Erdoğan, yoğun çalışma temposuna dayanamayarak kas spazmı geçirdi. Partisinin ilçe ve il kongrelerinin yanısıra, yurt dışı ziyaretleri ve diğer günlük çalışmaları nedeniyle bel bölgesinden rahatsızlanan Erdoğan, dün 7 saat süren Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında ağrılarının artması üzerine hastaneye gitti. Atatürk Hastanesi'ne giderek, muayene olan Erdoğan'ın yoğun temposundan dolayı bel bölgesinde oluşan lezyonun spazma neden olduğu öğrenildi.

Erdoğan Atatürk Eğitim Hastanesi doktorları tarafından muayene edildi ve bel filmi çekildi. Yaklaşık 1,5 saat süre ile hastanede kalan Erdoğan'a doktorlar ilaç tedavisi verdiler.

KÜÇÜK ÖMER'İ ZİYARET ETTİ

Erdoğan, burada Yozgat'taki temasları sırasında tedavi için gönderdiği 7 yaşındaki Ömer'i de ziyaret etti. Ömer'in ailesiyle sohbet eden Başbakan, muayane sırasında yanında olan Sağlık Bakanı Recep akdağ ile hastaneden ayrıldı.