Yolcu otobüsünde üç kişinin valizinden uyuşturucu çıktı

Anadolu Otoyolu Bolu geçişinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde iki ayrı yolcu otobüsünde valizlere gizlenmiş halde toplam 838 gram esrar ve 1 gram eroin ele geçirildi. Valizlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 3 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Haber Merkezi İHA
3 ayrı yolcuya ait valizlerde gizlenmiş halde toplam 838 gram esrar ve 1 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dörtdivan ilçesi Anadolu Otoyolu mevkiinde yolcu otobüslerine yönelik denetim yaptı.

Yapılan denetimler çerçevesinde iki ayrı yolcu otobüsü durduruldu. Narkotik köpeğinin 3 yolcuya ait valizlere tepki vermesi üzerine detaylı arama gerçekleştirildi.

3 ayrı yolcuya ait valizlerde gizlenmiş halde toplam 838 gram esrar ve 1 gram eroin ele geçirildi. Konu ile alakalı olarak 3 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

FOTOĞRAF 8
Zabıta müdürünün otomobiline saldırı: Boya sökücü döktü
Aydın'da, daha önce evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu'nun, bu kez de park halindeki otomobiline boya sökücü döküldü. Otomobilin 100 bin liralık zarar gördüğü o anlar, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

FOTOĞRAF 7
Balıkesir’de çiçek hastalığı paniği: 240 koyun ve kuzu telef oldu
Balıkesir Burhaniye'de çiçek hastalığından çok sayıda hayvanın ölmesi büyük paniğe neden oldu. Kırsal kesimlerdeki mahallerde 160 koyun ile 80 kuzu telef oldu.

FOTOĞRAF 7
Bebek'te çöken iskele söküldü
Bebek Arnavutköy Caddesi'nde dün akşam saatlerinde restoranın iskelesi çöktü. Restoranda yemek yiyenlerken denize düşen vatandaşlar güçlükle kurtarıldı. Belediye tarafından mühürlenen restoranın iskelesi söküldü.