Zirveye yaklaştıklarında olanlar oldu: Taşların sel gibi aktığı anlar kamerada

Erzincan ile Tunceli arasında yer alan Munzur Dağlarında, taşların adeta sel gibi aktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi İHA
Taşların sel gibi aktığı anlar kamerada

Munzur Dağlarında, taşların adeta sel gibi aktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 bin metre yükseklikte meydana gelen doğa olayını cep telefonuyla görüntüleyen vatandaş Gürhan Gül, “Erzincan merkeze bağlı Kalecik köyünden yaklaşık 3 bin metre yükseklikte bulunan Bana yaylasına gitmek için yola çıkmıştık. Uzun süredir gidilmeyen bir yayla olma sebebiyle patika yollar kaybolmuş, hatta sel ve çığ gelmesi nedeniyle geçit vermez bir hala gelmişti. Zirveye yaklaşmışken taşların bir anda ayaklarımızın altından akıp gittiğini fark ettik. Ve hemen geri çekildik. Sonra ilk kez karşılaştığımız bu mükemmel doğa olayını hayranlıkla izledik.” dedi.

FOTOĞRAF 7
Ankara'da korku dolu anlar: Evlerinin üzerine kaya yağdı
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi.

Gökten taş yağdı!
Gökyüzünden kaya yağdı. İki otobüsün içinde sıkışan yolcular ölümden döndü. Pakistan'da inanılmaz bir olay yaşandı. Dağdan kopan yüzlerce kaya, yağmur oldu yağdı. O sırada yolcu taşıyan iki otobüs de oradaydı. Korku filmi gibi olayda, otobüstekiler büyük panik yaşadı. Kaçmaya çalışan bazı yolcular ise araçları kendilerine siper etti. Görüntülenen afette neyse ki kimsenin burnu bile kanamadı.