Cüneyt Arkın ne zaman defnedilecek? Cenaze programının detayları belli oldu

İstanbul'da kaldırıldığı hastanede bu sabah hayata gözlerini yuman 85 yaşındaki Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'ın cenaze programı belli oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Cüneyt Arkın

Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti.

Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın çok sayıda ödülü bulunuyordu. Usta isim Arkın'ın cenaze programı belli oldu.

Cüneyt Arkın hayatını kaybetti

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Arkın'ın vefat ettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." denildi.

CENAZE PROGRAMI

Arkın için Perşembe günü saat 10.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenleneceği, ardından usta oyuncunun Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

FOTOĞRAF 9
Cüneyt Arkın'la evlenmesine ailesi izin vermemişti: Cüneyt Arkın ve eşi Betül Cüreklibatır'ın 53 yıllık hikayesi
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, 85 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır ve çiftin tanışma hikayesi de merak konusu oldu.

FOTOĞRAF 30
Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı: 'Beni oraya gömün' demiş
Türkiye bu sabah Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Cüneyt Arkın'ın acı haberiyle uyandı. Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, dün gece evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Cüneyt Arkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölümü sonrası usta oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

FOTOĞRAF 20
​Usta oyuncu Cüneyt Arkın Fatma Girik'in ölümü sonrası "Bekle beni orada bekle geliyorum" demişti: Sanat ve siyaset camiasından mesaj yağdı
Son dakika haberleri... Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, tedavi gördüğü hastanede kalp durması nedeniyle yaşamını yitirdi. Türk sinemasının dev oyuncusunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. 85 yaşında hayata veda eden Arkıun'ın ardından ünlülerden mesaj yağdı. Öte yandan ocak ayında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in cenazesine katılan usta oyuncu Arkın, cenazede ağlayarak "Fatma'm bekle beni orada bekle geliyorum" demişti. Arkın'ın ölüm haberi sonrası bu sözleri gündem oldu ve "Kavuştular" yorumları yapıldı. Peki Cüneyt Arkın neden öldü? Hastalığı neydi? Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman? İşte detaylar...

FOTOĞRAF 31
Cüneyt Arkın'ın son paylaşımı yürekleri burktu
Türkiye, güne acı haberle uyandı. Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı. Birçok filme imza atan Türk sinema tarihinin usta ismi Cüneyt Arkın, bu sabah tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Sevenleri ve dostları usta sanatçı için birbiri ardına başsağlığı mesajı paylaştı. Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni de belli oldu. Öte yandan Cüneyt Arkın'ın sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da yürekleri burktu.