Farelerin cirit attığı pastanenin sahibinden açıklama

Ümraniye’deki bir pastanedeki kuru pastaların üzerinde farenin gezdiği görüntülerle ilgili işlem yapıldı. Ümraniye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü iş yerini kapattıklarını açıkladı. Pastanenin sahibi İskender Karaz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kazı çalışması nedeniyle lağım patladığını ve farelerin gece pastaneye girdiğini söyledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Sosyal medyada yayılan görüntülerde farenin raflardaki yiyeceklerin üstünde gezdiği görünüyor.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan bir pastanenin vitrinindeki fare görüntüsü sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü harekete geçerek iş yerini kapattı.

Pastanenin sahibi İskender Karaz, Instagram hesabından açıklama yaptı. Ümraniye Meydan'da yapılan kazı çalışması nedeniyle lağımın patladığını söyleyen Karaz, bu nedenle farelerin dükkana girdiğini iddia etti.


İstanbul’da farelerin cirit attığı lüks pastane kapatıldı

İstanbul’daki lüks pastaneyi fareler bastı!
İstanbul Ümraniye'deki lüks pastanenin vitrininde kuru pastaların üzerinde dolaşan fare görenleri şoke etti. Bir vatandaşın dikkati sayesinde cep telefonuyla çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından görevliler harekete geçti. Sosyal medyada yayınlan görüntüler üzerine belediye ekiplerinin pastaneyi mühürleyerek hizmetten men ettiği duyuruldu. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler.