Şehit Musa Özalkan'dan şehit ağabeylerine duygusal sözler

Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Facebook paylaşımları dikkat çekiyor. 23 Nisan'da, kendisi gibi şehit olan Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin'in çocukluk fotoğraflarını paylaşan Şehit Musa Özalkan, "Çocuk deyip geçme, gün olur memleketi kurtarır" yazdı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şehit Musa Özalkan, kendisi gibi şehit olan ağabeyleri Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir hakkında duygusal sözler paylaşmıştı.

Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Şehidin 2 yıllık evli olduğu 5 aylık da bir kız çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesaplarında sık sık vatan-millet aşkını gösteren paylaşımlar yapan Şehit Musa Özalkan'ın sözleri Twitter'da en fazla konuşulan konular arasında yer aldı. Facebook'u aktif kullanan Özalkan, 23 Nisan 2017 tarihinde kendisi gibi şehit olan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in fotoğraflarını şu sözle paylaştı:

"Çocuk deyip geçme, gün olur memleketi kurtarır."

Şehidin vasiyeti

Şehit Musa Özalkan'ın göreve gitmeden önce arkadaşlarına vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Özalkan'ın vasiyeti şu şekilde:

"Vasiyetimdir. Şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile Telafer'deki Türkmen Bala'lar için anaokul-kresş veya kültür merkezi devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konması. Reis vasiyetimdir. Aileme iletirsin telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun şahit olsun."

Ceylan Ertem'den Zeytin Dalı Harekatı'na ve halka hakaret

Burak Özçivit'in Afrin mesajına eleştiri yağmuru