R10 blog açıldı! R10 blog nedir?

iLAN Diğer
​R10 blog açıldı! R10 blog nedir?

R10 blog açıldı! R10 blog nedir?

Türkiye’nin en büyük webmaster platformu R10.net, uzun süredir beklenen blog kısmını kullanıma açtı. Kullanıcılarından uzun zamandır yoğun talep alan R10.net, kapsamlı bir çalışmanın ardından R10 Blog platformunu aktif hale getirerek bu konuda Blog sektörüne yeni bir aktör kazandırdı.

R10 Blog 12 Nisan 2022 tarihinde faaliyetlerine başladı. Türkiye’de internet, bilişim ve teknoloji camiasıyla ilişkili herkesin yer aldığı veya mutlaka yolunun geçtiği dev platform R10.net’in blog sayfası da kısa sürede yoğun ilgi gördü. R10 Blog kısmında web’le ilişkili güncel teknoloji haberleri ve çok daha fazlası sunuluyor. R10 Blog haber, nedir, ipucu ve video kategorilerinde ziyaretçilerine içerikler sunuyor.

Her gün yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen bir platform olan R10.net’in blog kısmını açması, Türkiye’deki internet camiası için oldukça önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor. Platform yeni, dinamik ve güçlü kadrosuyla internet ve teknolojiyle ilişkili her şeyi en doğru ve en sade şekilde ziyaretçilerine aktarmayı hedefliyor.

R10 blog nedir?

R10 Blog, webmaster platformu R10.net tarafından faaliyete geçirilen güncel teknoloji haberleri ve yanı sıra nedir ve ipucu gibi eğitici ve bilgilendirici içeriklerin paylaşıldığı bir platformdur.

R10 Blog, dijital dünyayla ilgili olan her şeyden bilgi ve habere kolayca erişim sağlama fırsatı sunuyor. Yazılım, donanım, web, otomobil, sosyal medya ve çok daha fazlasını kapsayan teknoloji haberleri platformda güncel olarak paylaşılıyor. Ayrıca teknolojik ürünler, yazılımlar veya internetle ilgili merak edilen konularda detaylı bilgiler sunan nedir ve pratik çözümler sunan ipucu kategorileri bulunuyor.

R10 sahibi kim?

R10.NET platformunun sahibi Coşkun Çetin'dir. 2006 yılında MegaTR Hosting isimli hosting şirketini kuran Çetin, başlangıçta R10.NET kurucuları arasında yer alan bir isimdi. 2013 yılında platformun en büyük hissedarı oldu ve 2018 yılından itibaren platformun tek sahibi haline geldi.

Coşkun Çetin, R10.NET hisselerinin tamamını satın aldıktan sonra platform web geliştirme alanında büyümeye devam etti. R10.NET kısa süre içerisinde dünya genelinde en popüler ve en fazla aktif kullanıcıya sahip olan webmaster platformlarından biri haline geldi.

R10 blog nasıl üye olunur?

R10 Blog’a üye olmak isteyenler hali hazırda R10.Net hesabı bulunuyorsa, o hesabıyla tek tıklama ile üye olabiliyorlar. Eğer R10.Net hesabı yoksa Google, Github, Facebook ve LinkedIn hesaplarıyla anında üyelik oluşturabiliyorlar.