Abdülkadir’in kalmasını istiyoruz

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, genç oyuncuları Abdülkadir Ömür’e resmi teklif geldiğini belirterek, “Teklif abartılı rakamlara ulaşmış değil. Eğer ulaşırsa Trabzonspor’un mevcut durumuna göre iyi bir değerlendirme yapılacağını düşünüyorum. Gönlüm kalmasından yana” dedi.

Ali Kemal Yazıcı Yeni Şafak
Abdülkadir Ömür’e resmi teklif geldi

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo-mavili kulübün transfer gündemini değerlendirdi. Kadroya dahil edilecek ve ayrılması muhtemel oyuncu transferleri konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sümer, “Bir kısım temaslar var. O temasları sağlayabilecek arzu ve ihtiyaç da var. Şu anda sonuç olduğunu söylemek zor. Bugünden sonra 1-2 oyuncu kadromuza katacağımızı umuyorum. Hosseini’nin transferi olabilecek gibi gözüküyor. Ama transfer an ve an o kadar değişebiliyor ki o bakımdan çok umutlu bir ifade kullanmıyoruz. Oyuncunun transferi konusunda bağlantımız, görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor, lige başlayana kadar bir şekilde stoper oyuncusu alacak” diye konuştu.

RESMİ TEKLİFLER GELDİ

Bordo-mavililerin genel koordinatörü Sümer, Benfica’nın talip olduğunu genç oyuncuları Abdülkadir Ömür’ün transferine ilişkin ise, “Abdulkadir’e resmi teklif geldi. Yalnız abartılı rakamlara ulaşmış değil. Ben oyuncunun şimdi böyle nereye verildiğini hangi şartlarda verildiğini, veya verilmediği takdirde ihtiyaçların nasıl çözüldüğüne bakarak değerlendirme yapılması gerektiğine inanıyorum. Ama gönlüm Abdülkadir’in kalmasından yana. Genç oyuncuya teklifin cazip bir noktaya ulaşması halinde Trabzonspor’un mevcut durumuna göre iyi bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARLA GÖRÜŞECEĞİM

Özkan Sümer, Trabzonspor’un genç oyuncuları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile bir araya geleceğini söyledi. Ekonomik anlamda gençleri mağdur etmek istemediklerini belirten Sümer, “Yusuf ile konuşacağız. Abdülkadirle de görüşeceğim. Kalkıp kendi düşüncemizle hareket edecek halimiz yok. Kurumsal olarak ele alınması gereken bir mesele. Yusuf ve Abdülkadir devam edecek gibi kulüp olarak bir kısım değerlendirmeler içinde” şeklinde konuştu.

  • Castillo resmen Tijuana’da
  • Trabzonspor, Kolombiyalı oyuncusu Fabian Castillo’nun Meksika’nın Tijuana Kulübüne transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Fabian Andres Castillo Sanchez’in, Club Tijuana’ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Club Tijuana, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 650 bin Dolar ödeyecektir” ifadeleri kullanıldı.

Majid Hosseini Trabzon’da

Trabzonspor’un bir süredir transferini sonlandırmak için uğraştığı 22 yaşındaki genç stoper Majid Hosseini dün Trabzon’a geldi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yöneticilerle bir araya gelen oyuncunun, Slovenya kampı sonrasında iki gün izin verilen takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor. Hosseini’nin eski kulübü olan Esteghlal ile arasında bazı sıkıntılar olduğu ve bunların çözülmeye çalışıldığı öğrenilirken, Trabzonspor ile antrenmanlara çıkmasında her hangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.