Advocaat 3 isim için olumsuz rapor verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, önceki günlerde Hollanda'ya gitmiş ve burada takımla ilgili kasetleri izlemişti. Hollandalı teknik adamın sarı lacivertlilerle ilgili geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı ve takım için yetersiz olarak gördüğü isimleri belirlediği ifade edildi.

Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, takımda düşünmediği 3 isimle ilgili yönetime olumsuz rapor verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın takımla ilgili olarak yönetime geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezondan ve bu sezondan maç kasetleri izleyen ve futbolcularla ilgili tam bir fikir sahibi olmak isteyen Hollandalı teknik adamın Fernandao, Aatıf ve Josef de Souza'yı zorunda kalmadıkça kullanmamaya karar verdiği aktarıldı. Yönetime bu iç isimle ilgili olarak olumsuz rapor veren Advocaat'ın devre arasında üç ismin de takımdan ayrılabileceğini söylediği ifade edildi.

Fenerbahçe yönetiminin Josef de Souza için Çin pazarında arayışlarda olduğu bilinirken Fernandao ve Aatıf'ı da göndererek takımda hem mali yükü azaltmayı hem de yapılacak yeni transferler için yer açmayı hedeflediği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe'de Aatıf, Josef ve Fernandao'nun yıllık maliyetlerinin 5 milyon euroyu bulduğu öğrenilirken sarı lacivertlilerin transfer dönemi açıldığında 3 isimle ilgili teklifleri dinleyeceği belirtildi.