Ali Ece'den Fenerbahçeli futbolculara sert eleştiri

Spor yorumcusu Ali Ece, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı'nın performansını eleştirdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ali Ece

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe'nin Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 kaybettiği maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Ali Ece, sarı-lacivertli takımdan iki isme tepki gösterdi.

Tivibuspor'da konuşan tecrübeli spor yorumcusu, Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı'nın performansını şu sözlerde değerlendirdi:

  • Hasan Ali nasıl hala küşleme orta yapabiliyor ya? Hakikaten rakibinin sırtını pişiriyor. Sanki rakiplerin sırtında hedef tahtası var. Bunca yıldır nasıl olabiliyor? Önünde bir oyuncu varken çarptıran beni çıldırtıyor, bütün dünyada kim olursa olsun. Hasan Ali Kayserispor'da neyse şimdi de o. İnanamıyorum gerçekten. Şener, yine ayağının altından top kaçırıyor. Hızlı bir sağ bek ayağına beklemez topu. Şener'le Hasan kendi özelliklerini bilmiyorlar. Comolli bu kadar zamandır çalışıyorsa bu takım üzerine nasıl bu beklerle sezona başlar?

Philip Cocu açıkladı: Giuliano Fenerbahçe'den ayrılıyor