Milli Takım moral maçında: Rakip Avusturya

A Milli Takım, bu akşam özel maçta Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki Avusturya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak ve ay-yıldızlı takımımızın 11'i nasıl olacak? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Montella'nın Macaristan maçındaki 11'i

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta bugün Avusturya'ya konuk olacak. Başkent Viyana'da bulunan Ernst Happel Stadyumu'nda saat 22.45'te başlayacak mücadele TRT Spor'dan yayınlanacak.


3 gün önce hazırlık maçlarında ay-yıldızlılar, Macaristan'a 1-0 kaybederken, Avusturya ise Slovakya'yı deplasmanda 2-0 yendi.


A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kadrodaki diğer oyunculara da şans vermek adına Macaristan karşısındaki ilk 11'i büyük oranda değiştirmeyi planlıyor.


https://twitter.com/hashtag/Bizim%C3%87ocuklar?href=hash&ref_href=twhref%


Avusturya'da finallerde


Ay-yıldızlı ekip, EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, C yolu playoff galibi ve Çekya ile oynayacak. D Grubu'ndaki Avusturya ise Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi ile karşılaşacak.


A Milli Takımımızın muhtemel 11'i


Uğurcan Çakır, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Salih Özcan, Orkun Kökçü, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz


Montella'dan Arda Güler kararı: ilk 11'de başlayacak mı?