Aziz Yıldırım'dan Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Gönül açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün transferi hakkında konuştu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Caner Erkin (Fenerbahçe)
Aziz Yıldırım, sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek futbolcular hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Yıldırım kendisine sorulan 'Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül, Beşiktaş'a gidebilir mi' şeklindeki soruya şok bir cevap verdi. Yıldırım, 'isterlerse giderler, kimseyi zorla tutmayız. Bundan önce bizden Beşiktaş'a, Beşiktaş'tan bize gelenler olmadı mı?' diye konuştu. Caner Erkin'in takımdaki geleceği ile ilgili soruları da cevaplayan Aziz Yıldırım, 'Caner için Pereira, bizden bir, iki gün zaman istedi. Ondan gelecek karara göre bizde oturup kararımızı vereceğiz' dedi.

Trabzonspor maçından sonra
Oyuncularla yapacakları sözleşme görüşmeleri ile ilgili detayları da paylaşan Yıldırım, 3 futbolcuyla da Trabzonspor maçından sonra görüşmelere başlayacaklarını duyurdu. Caner ve Gökhan'ın 2 milyon euronun üzerinde para aldıklarını belirten Yıldırım, bu oyuncuların Avrupa'da bu paraları kazanamayacağını belirtti.

Yıldırım'dan Ersun Yanal açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın döneceği iddialarıyla ilgili "Ben olduğum sürece bu kulüpte çalışamaz." dedi.


Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap
Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında ortaya çıkan gerçek