Bafetimbi Gomis'in bilinmeyen yönleri

Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği Bafetimbi Gomis, İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılıların çok şey beklediği golcü futbolcunun bilinmeyen yönlerini sizler için derledik.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Galatasaray'ın yeni yıldızı Bafetimbi Gomis'in futbol dışındaki bilinmeyen yönleri dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın uzun süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu ve KAP'a açıkladığı Batefimbi Gomis, yaşadığı gol sevinçleriyle dikkat çekmişti. Fransız yıldızın bu gol sevincinin perde arkası ortaya çıktı.

Gomis, aslanı andıran bu gol sevincinde aslında bir pantere dönüşüyor. Fransız yıldız, böylelikle Saint-Étienne'in efsane isimlerinden Brezilyalı Alex'in gol sevincini yaşatıyor.

  • Not: Saint-Étienne amblemi panterden esinlenilerek yapılmıştır.

En büyük pişmanlığı okumamak

Galatasaray'ın yeni transferi Batefimbi Gomis'in hayattaki en büyük pişmanlığı 10 yaşında okulu bırakmak olmuş. Senegal'den Fransa'ya göçen 10 kişilik bir ailenin bireyi olan Gomis, zor bir çocukluk geçirmiş. İşçi bir babanın oğlu olan futbolcu 10 yaşında okulu bırakmak zorunda kalmış. Fransız yıldız konuyla ilgili eski röportajlarında bu durumdan şöyle bahsediyor;

"Ben bir futbolcudan daha fazlası olmayı isterim. Hayatımda bir şey için pişmanlık duymam gerekirse bu okulu bırakmamdır"

Bafetimbi Gomis'le ilgili son bir bilgi daha verelim. Yıldız futbolcu, Saint-Étienne'deki ilk döneminde en büyük hayalini ailesine 'ev almak' olarak ifade ediyor. Golcü isim, kısa sürede yakaladığı başarıyla bu hayalini fazlasıyla gerçekleştiriyor.

Galatasaray’a tartışılmayacak golcü: Bafetimbi Gomis
Drogba'nın gidişi sonrasında üst düzey bir forvetle kadrosunu güçlendiremeyen Galatasaray, golcü hasretine son verdi. Fransız yıldız Bafetimbi Gomis'i İstanbul'a getiren sarı kırmızılılar golcü futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray Gomis'e kavuştu