Beşiktaş kritik Rize deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri N'Koudou, Gökhan Töre ve Ghezzal attı. Rizespor'un golleri ise İsmail Köybaşı ve Djokovic'ten geldi.

Beşiktaşlı futbolcuların Rizespor maçındaki gol sevinci.

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri N'Koudou, Gökhan Töre ve Ghezzal attı.

15. dakikada N’Sakala’nın pasında topla buluşan N’Koudou’nun şutunda top kaleci Gökhan’da kaldı.

GOL!

17. dakikada Adem Ljajic’in şutunda meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu ancak VAR’ın uyarısı üzerine ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

38. dakikada sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Remy’nin pasında Talbi’nin vuruşunda top üstten auta çıktı.

44. dakikada Rizespor kalesinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Atiba’nın şutu ağlara gitti. Ancak VAR’dan gelen uyarının ardından gol iptal edildi.

49’uncu dakikada Gökhan Töre’nin ceza sahası yayının solundan kaleye gönderdiği sert şutu kaleci Gökhan Akkan son anda çeldi.

51’inci dakikada Ljajic’in ceza sahası sağ çaprazından aşırtma vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

55’inci dakikada sağ kanattan Remy’in penaltı noktasının gerisine pasında Samudio bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı ancak Ersin zamanında kalesinden çıkarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GOL!

59’uncu dakikada Remy’in ceza sahası sağından vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ancak ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı.

GOL!

GOL!

GOL!

Gökhan Töre oyuna devam edemedi