Bilic ve Gökhan Töre'ye şok!

Geçen sezon Premier Lig'de tarihi bir sezon yaşayan Slaven Bilic'in West Ham'ı, Avrupa Ligi Play-off turunda mütevazı Rumen ekibi Astra'ya, 1-1'in rövanşında kendi sahasında 1-0 yenilerek elendi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United, Rumen ekibi Astra'ya kendi evinde 1-0 yenildi ve Avrupa Kupaları'na veda etti.
Geçen sezon Premier Lig'de tarihi bir sezon yaşayan Slaven Bilic'in West Ham'ı, Avrupa Ligi Play-off turunda Rumen ekibi Astra'ya, 1-1'in rövanşında kendi sahasında 1-0 yenildi ve Avrupa Kupaları'na veda etti.

Gökhan Töre'nin 90 dakika oynadığı maçta West Ham, topla oynamada yüzde 65'e 35, şutlarda 17'ye 4 gibi ezici bir üstünlük sağlamasına rağmen, 45. dakikada Filipe Teixeira'nın attığı gole karşılık veremeyince elendi.


İşte West Ham United'ın Astra'ya yenildiği maçın özeti;



Bilic ve Gökhan Töre'li West Ham'a şok!
Geçen sezon Premier Lig'de tarihi bir sezon yaşayan Slaven Bilic'in West Ham, Avrupa Ligi Play-off turunda mütevazı Rumen ekibi Astra'ya, 1-1'in rövanşında kendi sahasında 1-0 yenilerek elendi. Gökhan Töre'nin 90 dakika oynadığı maçta West Ham, topla oynamada yüzde 65'e 35, şutlarda 17'ye 4 gibi ezici bir üstünlük sağlamasına rağmen, 45. dakikada Filipe Teixeira'nın attığı gole karşılık veremeyince elendi.