Bir protesto da Kartalspor'dan

Alacakları ödenmediği için Orduspor maçı öncesi saha içinde 1 dakika omuz omuza veren Tavşanlı Linyitsporlu oyunculardan bir gün sonra bu kez Kartalsporlu meslektaşları benzer bir eylemde bulundu. Yönetimse futbolculara tepki gösterdi, ceza kapıda!

Ajansspor
Bir protesto da Kartalspor'dan

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kartalspor'da alacaklarını tahsil etmekte güçlük çeken futbolcular Tokatspor maçı öncesi 3 gün boyunca yaptıkları idman boykotunu bugün de sürdürdüler.

Ajansspor'dan Mustafa Yaşar'ın haberine göre, maçın başlama vuruşunun ardından orta sahada toplanan ve omuz omuza veren futbolcular bir dakika boyunca öylece kalırken, bu sürede Tokatsporlu futbolcular kendi sahasında top dolaştırdı.

Farka koştular

Kartalsporlu futbolcuların yönetimi protesto etmek amacıyla orta alanda takım halinde toplanması ile başlayan mücadele ev sahibinin 6-2'lik farklı galibiyeti ile sona ererken, goller Ersel Aslıyüksek (3) ve Okan Yıldız'dan geldi. Maç sonrası galip gelmenin sevincini taraftarlarıyla paylaşan Bordo-Beyazlılar'ın sevinci ise görülmeye değerdi.

Yönetim futbolculara tepkili

Kartalspor'da hafta arası başlayan ve bugün de süren protestolar yönetimi huzursuz etti. Futbolcuların alacaklarının ödenmesi için gayret sarf ettiklerini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Bayram Kanaç, çarşamba günü bir miktar ödeme yapacaklarını ifade etti.