Brezilya'dan Talisca'ya kötü Giuliano'ya iyi haber

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca'nın Dünya Kupası kadrosunda olup olmayacağı merak konusuydu. Brezilyalı futbolcuyu yakından takip eden gazetecilerden Paulo Freitas konuyla ilgili görüşünü yenisafak.com Spor Servisi için cevapladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Anderson Talisca&Giuliano de Paula.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve bu sebeple Brezilya Milli Takımı'na alınacağı konuşulan Anderson Talisca ile ilgili Sky Sport'un Güney Amerikalı gazetecisi Paulo Freitas'ın fikirlerine başvurduk.

Anderson Talisca'nın Brezilya Milli Takımı Tite tarafından takip edildiğini ifade eden Freitas, 23 yaşındaki oyuncunun kadroya çağrılmayacağını ifade etti. Talisca'nın bulunduğu bölgede Tite'nin bir çok alternatifi olduğunu söyleyen Brezilyalı gazeteci, Fenerbahçeli futbolcu Giuliano'nun ise Dünya Kupası'nda olmasının daha mümkün gözüktüğünü söyledi.

  • yenisafak.com'dan Mustafa Göksel'in tweetlerine cevap veren Freitas, Giuliano, "Dünya Kupası kadrosunda büyük ihtimalle olacak gibi gözüküyor. Ama Dünya Kupası'na kadar bir çok şey değişebilir. Giuliano da yeri garanti olan isimlerden biri değil" dedi.