Deniz Çoban: Maçta kural hatası olacaktı

Eski hakem Deniz Çoban, Göztepe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçla ilgili görüşlerini dile getirdi. Çoban, "Fırat Aydınus, incelemenin sonucunu bekledi. Allah'tan gol ofsayt çıkmadı. İnceleme sonucu ofsayt çıksaydı, Aydınus da golü iptal etseydi; oyun başladıktan sonra kararını değiştirmiş olacaktı. Bu da 'kural hatası' tartışmalarını beraberinde getirecekti" dedi.

Haber Merkezi Diğer
Hakem Fırat Aydınus, Beşiktaşlı oyuncuların itirazlarını dinlerken.

Eski hakem Deniz Çoban, Göztepe'nin, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Deniz Çoban'ın Fanatik'te yer alan yazısı şöyle:

  • Maç sırasında çok büyük bir kaosun eşiğinden dönüldüğü kanaatindeyim. Göztepe'nin ilk golü çok kritikti. Her golde olduğu gibi bu gol de VAR kontrolünden geçecekti. Kontrolün tamamlanmasını beklemeyen Aydınus maçı başlattı.
  • Bu sırada Riva'dan gelen uyarıyla oyunu tekrar durdurdu ve incelemenin sonucunu bekledi. Allah'tan gol ofsayt çıkmadı. İnceleme sonucu ofsayt çıksaydı, Aydınus da golü iptal etseydi; oyun başladıktan sonra kararını değiştirmiş olacaktı. Bu da 'kural hatası' tartışmalarını beraberinde getirecekti. Aydınus başlama vuruşunu yaptırdıktan sonra oyunu durdurduğunda, durdurma sebebi her ne olursa olsun oyuna hakem atışıyla başlamalıydı.

Penaltı canavarı Beto: Oğuzhan'a da geçit vermedi