Efes'ten farklı tarife

Maç boyu savunmasıyla Beşiktaş Cola Turka'ya göz açtırmayan lacivert-beyazlılar, Kaya Peker, Kerem Gönlüm ve Simith'in skorer oyunuyla galibiyete kolay ulaştı. Kaya 15 sayı, 10 ribaunt, Kerem de 11 sayı, 12 ribauntla maça damgalarını vururken, Beşiktaş Cola Turka'da bir tek 19 sayıyla oynayan Mire Chatman ayakta kalabildi.

Efes'ten farklı tarife

Beko Basketbol Ligi'nde Efes, Beşiktaş Cola Turka'yı 18 sayı farkla 71-53 yendi. Charles Smith ve Kerem'in sayılarıyla ilk çeyreği 14-9 önde tamamlayan Efes, ikinci çeyrekte farka koştu. Shumpert ve Kerem ile sayılar bulun lacivert-beyazlılar, savunmada da rakibi durdurunca farkı giderek açtı. 12. dakikada farkı 11 sayıya çıkaran (20-9) Efes, rakibinin hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendirdi ve Kerem ve Kaya ikilisiyle ürettiği sayılarla soyunma odasına 31-18 önde gitti.

KEREM VE KAYA'DAN ŞOV

İkinci yarının başında savunmada sıkıntılar yaşayan Efes, daha sonra tekrar toparlandı. Kakiouzis ve Vujanic'in penetreleri ile farkı açan Efes Pilsen, 26. dakikada skoru 42-26 yaptı. Efes, Kaya'nın smaçıyla son periyoda 52-37 üstün girdi. Bu üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren lacivert-beyazlılar, maçtan da 71-53 galip ayrıldı. Efes'te Kerem Gönlüm, 11 sayı 12 ribaunt, Kaya Peker ise 15 sayı ve 10 ribauntla double double yaptılar.