Fenerbahçeli taraftarlara İngiltere'den kötü haber geldi. Sezon sonuna kadar West Ham'a kiralanan ve taraftarların 'bonservisiyle gidecek' diye beklediği Emmanuel Emenike'nin yerine başka aday bulunduğu iddia edildi.
İngiliz Daily Mail Gazetesi, West Ham United'ın sezon sonunda Emmanuel Emenike'nin bonservisini almayacağını öne sürdü.
Gazeteye göre, Nijeryalı forveti Fenerbahçe'ye geri gönderecek olan Londra ekibi, Valencia'lı Toni Martinez'in peşinde. West Ham'ın 18 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya vardığı, Valencia'ya da 2.8 milyon Pound'luk (11.5 milyon TL) teklif yapılacağı belirtildi. Daha önce de İbrahimovic ve Benkete gibi golcülerin adı West Ham ile anılmıştı.
Beşiktaş eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile 8 maçta forma giyen Emenike ligde 248 dakika süre alıp gol ve asist üretemezken, FA Cup'ta 2 maçta toplam 154 dakika oynayarak 2 gol kaydetti.